Pages

Friday, 9 December 2011

Jalan-jalan



  aduhh lama gler asa tak updated blog nie .ummm malas la asow .heee:) .malas nak naip jah bena . xpe2 nie ada mood nak naip .huhuhu:) .meh nadwa nak cter hari yang paling gembira sekali bagi nadwa dalam cuti nie .hee:) .kelmarin (8.12.2011) .nadwa kuar jalan-2 dengan kakak kesayangan nadwa dengan kawan nadwa ema dan qima .kiteorang kuar pergi PCB jea .tuh pun tak lama .hirup udara n minum air kelapa .fuuhhh bestt .kakak saya belanja  .heee:) .kami pergi rumah ema dulu . sembang-2 dengan umie ur apa .lama dah tak jumpa .mestilah banyak cter an .umie ema banyak nanya .sporting katakan ! mestilah dia banyak tanya pasal pelajaran  lowww .selepas kami pergi PCB ,dekat rumah dengan PCB . Dop situ dalam 30 minit gtoo ,kami pergi hantar ema pulang dan kami pun balik juga la .huhuhu:) thanz a lot my lovely sister merangkap my DRIVER  ,jangan marah kakakku sayangg .adik gurau jea .satu sebab lagi kami jumpa sebab kakak nadwa dah nak pergi study dah ,malam nie dia naik bas la dengan ma n abah ,hari ahad nie dia daftar . .mybe nie last nadwa keluar before exam nie .pah exam kita kuar lagi erkk .insyaallah ~ .tyunkk u all . .<3


kami tiga sahabat !


kami kekal selamanya


kenanganku !


minta kakak kat pantai tuh ambik .heee:) .btw tQ kak .:)


#enjoy with u all . . .

Sunday, 4 December 2011

HAPPY .HAPPY .HAPPY .

wahhh aku dah pandai edit blog aku diri .suka .suka .hahahaha:) 

 tengok comel kea blog aku seket ?perasan ! ::P 
thanz kawankawan yang dah ajar n tolong aku . .sayang korangg . mmmuaaaaachhhhh :*



ku tak bisa . . .

Pernah berpikir ’tuk pergi
Dan terlintas tinggalkan kau sendiri
Sempat ingin sudahi sampai di sini
Coba lari dari kenyataan

reff: Tapi ku tak bisa jauh jauh darimu
Ku tak bisa jauh jauh darimu

Lalu mau apa lagi
Kalau kita sudah gak saling mengerti
Sampai kapan bertahan seperti ini
Dua hati bercampur emosi

repeat reff
Sabar sabar aku coba sadar
Sadar sadar seharusnya kita sadar
Kau dan aku tercipta
Gak boleh terpisah

reff2: Dan tak bisa jauh jauh darimu
Ku tak bisa jauh jauh darimu (3x)



pertemuan tak di duga .


  kelmarin 3.12.2012 . tarikh yang tidak dapat aku lupakan sapa bilabila . .aq still tidak percaya lagi dengan gpoe wat jadi marin . PERTEMUAN aku dengan .................... ! ! (biarlah rahsia) . ya allah bkpoe aq yang kena ? bakpo tak ore lain . .mybe nie petanda gpoe ? sampai sekarang aq still tak cyoe nie ,serow mimpi jah marin taw dop ? btw aq sedar aq banyak wat salah dengan  DIA  mybe nie petanda dia suruh aq minta maaf kot ?p aq dah lama minta maaf dengan dia tapi dia  no respon hope dia maafkan aq la . mulai sekarang aq dah tak mahu masuk campur hal orang lain lagi . .=:=


sedihhhh . .

 

  perasaan nadwa lonie sedih sangatsangat lonie tak tahu bakpoe? nadwa dah cuba hiburkan hati ini tapi takleh . banyak benda yang nadwa fikirkan lonie ! ! nadwa kesunyiaan gler lonie . .semua orang dah lupakan nadwa kow ?hhhmmm:(( . .semua orang tak suka nadwa kow ? nadwa harap  korang tak lupakan nadwa erkk . .benar nadwa oyap nadwa rindu someone nie . rindu gler2 .tak terkata asa .mybe dia buzy lonie .okey nadwa paham ! sabar erkk nadwa . .bukan selalu perasaanmu ini ! don't given up .kuatkan semangat erkk ( bagi semangat untuk diri sendiri) .meme betul rama yang kata hidup kita nie tak selalunya happy dan tak selalunya sedih  so , teruskan hidup kalian .okeyokey nadwa nak senyum dah nie :) 


#thanzkorangbabhadirdalamhidupnadwa .luf u all 




                       sedih :(




                   happy :)

Friday, 2 December 2011

PENGALAMAN . .



   meh nadwa nak citer pasal hari pertama nadwa pergi tuisyen hari nie .huhuhu:) .best loww tuisyen kat suria NL tuh .nadwa ingat tak sedap tapi meme ternyata sedap .hari nie nadwa belajar BM ,BI dan SEJ bena KIMIA tapi cikgu kimia tak dapat attend la .takdea jodoh nadwa nak jumpa dia kali hari nie .huhuhu::) .bab kata pengurus tuisyen tuh cikgu cirit-birit tengah jalan .hahaha:D . .cikgu bm n sej nadwa orang sama .dia kelakar gler bikin nadwa gelak jea memanjang .heee:) .kalau tadop saen pun xpe la .tak puah dia ngajar serow meta jah kaba2 nak balik dah eh . lucu tahap cipan cikgu tahu dop ? tadi spek dia patah bingkai sebelah tapi dia tetap pakai sebab dia tak nampak walaupun dekat . .nadwa takleh nak tengok dia time dia pakai spek tuh nak suka jah serow .haha:) .p mujur arh dalam kelas tuh budak jate tak ramai .puan rama .jate PUPUS !:p  .so ,boleh la nak gelak pun .huhuhu:) .time ke2 n 3 tadi nadwa dop sekelas sekali dengan member nadwa masa sekolah rendah .mek na dan tengku . dyorang pandai lowwww .kalah nadwa ! :P . .Btw nadwa seronok sangatsangat belajar situ .k la nadwa letih bena nie . malam nie hajat nak study seket .ummm tengok la kalu tak letih study meta .huhuhu:)  .nadwa choww luw erkk . .take care semua  .baibai ~ 


Thursday, 1 December 2011

KAWAN SAMPAI MATI . .






  nadwa nak citer pasal kawankawan nadwa kat sekolah chengal dulu .ramai bena kawan nadwa tapi nadwa nak citer pasal GENG nadwa .hee:) .tapi sekarang satu form4 dah satu geng asow . .kami ada 10 orang ! minah2 comel belaka .huhu:) .kami selalu bersama walaupun kelas or dorm kami lainlain tapi kami akan berkumpul juga dimana2 . .memang dulu ramai tak suka kan kami sebab kami buat hal sekarang tak lagi .KAMI DAH BAIK malah ada yang dilantik jadi exco asrama tahun depan .hebat kea ?hee:) .sekarang dah tinggal 7 orang kat sekolah chengal sebab aku ,emy n joe (dayah) dah pindah ! sedih juga bena nak tinggal dyorang yang len2 .banyak kenangan an kat sana tapi demi masa depan orang kata .kita terjah jea . .hahaha ;D .walaupun kami berpisah tapi kami tetap berhubung lowww . .kami ibarat adik - beradik dah !kongsi masalah samasama dan semuanya bersama .tak nafikan sebelum kami nak amek PMR tahun lepas .ramai yang cabar kami .KAMI PANTANG DICABAR ! yang yang mengata yang kami tak study la .main2 la dan banyak lagi la .tapi last2 kami buat keluar result yang baik .TENGOK ! tak percaya lagi kami BOLEH ? hmmmm .lantak lah .mulut orang takleh nak tutup sampai bilabila an .WHATEVER la .hahaha:) .Btw aku sayang korang fit-fit .walaupun jarak memisahkan tapi hati kita semua TETAP BERSAMA .cewahhhhhhh !


 nie gambar kami semua , nadwa perkenalkan sorang2 erkk .huhuhu:)

NUR HIDAYAH (JOE)


PIEQAH CHE ISAN (PIEQAH)


SHARMINE ROZAIDI (MINE)



AISYAH AZMI (MEK CHAH)


NUR AFIQAH MUNIRAH (EQAH)


AIMIE AZRINA (EMY)


WAN NUR AQLIMA (QIMA)


WAN AMANINA LIANA (NINA)



NUR AMALINA (EMMA)

 dan last mestilah nadwa ,nak promok juga .ayoiyoiii .hahaha:D .


NURRUL NADWA (NADWA)

K LA BAIBAI . .LUFF U ALL .MMUUAAACHHHH:*



STUDY . STUDY .STUDY .



  STUDY .STUDY .STUDY  sekarang bermula hidup aku dengan study .hahahaha:) .belum nie pun study juga la .tpi gax banyak rehat pada study lonie banyak study la pada rehat . .cyoikkkk nadwa !goo baby gooo .heee:) .manja la pulok basow baby2 nie .hahaha:D . SERIUS NADWA SERIUS ! okey now jadual nadwa full seket .nadwa dah mula tuisyen kat SURIA NL hari nie .auwww .auwww .mudahan ada kawan la kat sana .huhu:) .minta2 la cikgu yang ngajar kt sana BEST .JANGAN BIKIN NADWA BORINX ! !huhuhu:)
selamat malam blogger .


  
 cute an baby tuh tidur macam nadwa .hahaha:D .perasan ! memang dah nadwa nie memang suka perasan .huhuhu . . ngantuk la asa malam nie lepas wat nota komsas untuk next year saknie .rajin an saya nie .hohohoho ~ .semoga hari yang akan datang lebih baik daripada hari ini . sebelum tidur baca doa dulu erkk . takut2 tak bangun sampai bilabila .aishhhh apa nie nadwa cakap ngarut jah .sory2 ! tak pe kita tak tahu an kita akan pergi bila so ,sebelum apa2 jadi baik kita sediakan payung sebelum hujan .itu jea nadwa boleh bagitahu .baca doa erkk lakow .SELAMAT MALAM SEMUA . nadwa sayang orang yang menyayangi nadwa .cewahhhhh :) 


 # baca nie

Wednesday, 30 November 2011

 Terharu sangatsangat . .


  semalam hari yang aku tak pernah rasa yang aku dihargai sangatsangat oleh orang yang aku sayang iaitu kakak dan kawan aku  ,eyda (chek) . .aku tak sangka diorang hargai aku sangatsangat  hanya tuhan jah yang tahu perasaan aku time tuh ase nak heboh 1 dunia tahu dop ? bayangkan kakak aku ,shahirah hanim dia sanggup nak mari kubang kerian nie nanti sematamata nak jumpa aku sebelum dia berangkat ke melaka nak capai citacita dia kat sana maksud aku belajar kat sana la .huhu:) .bukan cita-cita nak cari HUSBAND .heee:) . .dia kata dia tak mahu aku terasa dengan dia ,tu dia nak jumpa aku . thanz 4 everything kakak .<3 . .pasal kawan aku nie .aku terharu gler2 dengan dia sebab dia tulis kat wall dia yang aku nie kawan baik dia .paham dia n banyak lagi la .nak tahu lebih lanjuk tengok wall fesbuk aku .aku sayang mu jetak chek .tobak eh !aku tak sangka mu akan tulis gtoo pasal aku kat wall mu pulok tuh .biarpun kita tak sekelas tapi kita saling memahami an .hee:) .aku untung kenal kau minah sewelll .huhuhu:)




           shahirah hanim (kakakku sampai mati)




           nur eyda (kawan sampai mati )


DUNIAku semakin buzy .


 selepas nie aku akan berada dalam dunia kebuzy-an dah la .huhu:) .sibuk dengan dunia studyku .cewahhhh:) .tapi meme betul pun aku cakap nie .tak tipu ! SWEAR ! hari jumaat nie aku dan adik aku yang akan ambik PMR start tuisyen dh kat SURIA NL .kube kerian nie jah .tak jauh .aku mongek dengan adk aku la .hahaha:D .nak harap dia gendow aku lambat lagi .penakut sikit dia tuh .huhu:) .kelas start pukul2.45 until 5 .setiap hari jumaat dan sabtu .nanti sekolah bukak sekolah buat kelas juga pagi tuh kul8 until 12 pah rehat meta g tuisyen lak .ayoiyoiii penatttt .comfirm malam aku tidur awal .huhu:) .xpow2 tahun 2012 jah aku letih pahnie dah doh !okkrrrr nadwa .okkrrrr .(nasihat someone) .aishh tak habis lagi nie nak oyap jadual aku yang full macam shooting la pulok .hahaha .nanti sekolah aku ada kelas tambahan ahad sapa khamis .2 minggu berturut-turut sebelum bukak sekolah ,so aku n kawankawan bukak sekolah awal dari yang lain la ! kalau tak pandai lagi tak tahu la tuh .hahaha . .ngok ngek ~




#majukan diri untuk masa depan#

Tuesday, 29 November 2011

shahirah hanim . .




  comel tak minah kat atas tuh ?heee:) mesti comel an .mesti la nie kakak kesayangan aku .aku sayang dia sangatsangat .walaupun aku rapat dengan kakak2 yang lain tapi aku setia pada dia sorang jea .hee:)  . .aku rapat sangatsangat dengan dia walaupun masa kat hostel dulu kami kurang rapat tapi sekarang rapat tahap cipan .kan best dia betul2 kakak kandungku ?hhmmmm:( . .btw adik dah syukur boleh kakak .:) .dia sangat memahami aku .aku mula rapat dengan dia tahun nie baru walaupun 3 tahun sekolah sekali .huhu:) .dulu aku rapat gtoo2 jea dengan dia sebab dia ada ........! ! (biar la malas nak cakap) .huhuhu:) .nanti 18.12.2011 dia dah nak pergi politeknik merlimau ,melaka .dia nak tinggal aku .sedihhh !huwaaaaa:((( .mybe pahnie payah dah la kita nak jupoe kak .xpow2 nanti kak balik kite keluar .sep tok tok bergabung:P (hanya ore tertentu jea tahu maksud tuh) .kalau adik tak pakai tepon tahun depan .adk akan cuba col kak dengan tepon rumah .sak bimbey la .huhu:) .adik akan pastikan hubungan kita tak akan PUTUS  .cewahhhhhh jiwanngg karak la pulok :) . .banyak bena citer aku antara dia ,kakak aku tuh la tapi aku malas nak updated banyak2 .only nie jea aku boleh kongsi .huhu:) .kalau korang berkenan nak amek dia jadi kakak korang .takleh2 !DIA MILIK AKU SAPA MATI .langkah mayat aku dulu deh .huhu:) . .ADIK SAYANG KAKAK FIT-FIT . .muaaaaccchhhh . 




kalau kakak dop kat poli free2kan la untuk melawat blog adk nie n baca coretan adk yang nie sopmow .huhuhu:) . .ingat adk dop sopmow erkk kat snoe .jge noty2 taw nanti adk sekeh la :P .jangan dop gelenya nak cari kumbang la dulu .cari buku dulu .ceceeyyy:) .sedap molep adk v KEREPEK kow kak .hahaha .padam muka degil sangat .hee:) .kesihatan keno jago tuh ,wat petim kali .study nmbor 2 yunk erkk .kalau deman or sakit cepat2 makan ubat .take care kea adik awak nie .huhu<3 .



  saya nak cakap sesuatu nie kat awak .saya nak semua orang tahu yang saya sangat awak sampai saya mati .kemah kea tuh ?huhu:) .adik akan merindui kakak selalu .walaupun mata kita berpisah tapi hati kita akan selalu bersama .(via jiwang seket) .mmmuuuuaaaaccchhhh:* .tyunk kakak SHAHIRAH HANIM .<3 <3
KEROPOK MORNING SEMUA .




   firstly nadwa nak kongsi cter kat korang yang blog nadwa dah cantik pada yang dulu .hee:) .nadwa minx tolom q'ain mencantikkan blog nie .huhu:) .nadwa tak reti etep lagi !Btw terima kasih q'ain .t tolom edit lagi .hahahaha .ngada-ngada la nadwa erkk :P .nadwa tadop cter lamanoe la nak kongsi . .ilham tak datang .ceceyyy:) .marin nadwa tak updated blog .malas !ngekk ~ . bakpoe eh hidup nadwa rasa lain lonie ? nadwa nak gtaw tak tahu nk cakap camner ?nak kata epy tak !sunyi pun tak !duo2 la senang an .heee:) .Btw nadwa dah rasa okey dengan hidup sekarang .huhuhu:) .ummm tadop ihlam nie .haha .nadwa stop setakat nie jah deh3 ?nanti nadwa kongsi balik .baibai .belum tuh nadwa nak tunjuk q'ain kat korang .ur comel jetak !peace women sis :P .




     nie la kak aien fatihah yang ciut miut tuh ! heee:) .kechik2 dia .kechik2 cili padi tahu .jangan mainmain .huhu .q'ain ,nadwa gurau jah .jangan amek hati dear :)

Sunday, 27 November 2011

selamat hari ISNIN semua . .


 sehat semua ? hope korang la hendaknya .aminnn ~ .nadwa sehat jah nie .alhamdulilah ! heee:) . .nadwa sajer jea tulis catatan nie .borinx getep !kat wall fesbuk nadwa habis nadwa kube .habisnyow tulis .nak kube kat blog pulok !hahaha:D . .sumbax dop nadwa ? nadwa meme borinx tahap cipan nie .tak tahu nak wat gpoe ?nak text .ummm mood tadop .kalau korang nak tahu kredit nadwa lonie meme jimat gler .tak jejas pun !kalu nadwa text pun dengan kakak nadwa jea .kakak shahirah hanim !perasan la tuh tok tok ?huhuhu:) . .kepada kawan2 nadwa sory la kalau tak cent msj kow korang .aku bukea takse msj tapi mood aku tadop lonie .aku tadop masalah gpoe pun !sak bimbey la .kalau korang cent msj tanya kjow koloh aku akan reply .jge bimbey !huhuhu . .mood text aku dulu dah hilang .heee:) .mybe dia akan mari mula selepas SPM nuh nnti .cewahhhhhhhhh:) . .


#sayangkorangfit-fit#
         selamat malam semua <3 <3




  last coretan nadwa buat hari nie pahnie nadwa nak online dah nak study sekettt .rajin kea nadwa lonie ?huhuhu:)
kalau korang nak tahu semua kerja cikgu bagi nadwa buat malah hampir settle semuanya .heee:) .nyohor seket .xpow nyohor bab pelajaran jangan nyohor benda yang tidak faedah kan ?:) .semua kawan nadwa tak cyer yang homework nadwa buat n siap .hee:) .nak copy n paste wat aq laaff tuh .huhuhu .xpe2 aq nie jenis tak dekut ilmu .amek la korang nak pinjam .tiru2 pun jangan pakai copyy jea .paham etep !:P . .k la nadwa chowww duluu . .selamat malam semua .nadwa sayang orang yang sayang nadwa .heee:) .take care  . .bai-bai~ 
cari ilham . .

   nak update pasal gpoe eh malam nie ? fikir .fikir .hee:) .plizzzzz bagi idea kow nadwa .huhuhu:) .tadop citer la malam nie . .idea tak datang !:(( .kalu ada citer pun nadwa dah tulis kat fesbuk pasal budak umur 15 tahun gatal nikah !:P .gler kan ?huhuhu:) . .korang dah makan malam belum ?sebelum korang tanya nadwa .nadwa jawab .nadwa tak makan malam .diet2 !:) .nadwa hanya makan nasi sekali jea dalam sehari .ramai yang cakap nadwa berisi lonie .nadwa pelik la padahal nadwa tak makan mnoe pun mybe sebab nadwa tadop kijaan buat dalam cuti nie kot .heee:) .hanya mundar-mundir dalam rumah jea . .huhuhu .tahun depan nadwa dah jadi kechik semula .ye la rutin harian nadwa mesti penuh kat sekolah .SPM kea ?balik sekolah pun pukul5 belum sure sampai rumah .sekolah nadwa ur titik beratkan akademik maklum la pengetua bekas pengetua sekolah elit . .tapi bagus juga an ?:) gooo nadwa goooo . .penatkan diri anda untuk masa depan anda !cewahhhhhhh :) .mesti ramai yang bangga kalu nadwa boleh result molep dan dapat masuk menara gading .aminn ~ . .nadwa akan berikan kejayaan kepada semua yang mengharapkan kejayaan ! (ayat belit serow) terutama ibu dan abah <3 . .




#moodsemangat#

Saturday, 26 November 2011

salam MAAL HIJRAH SEMUA . .




  nadwa nak kongsi dengan korang semua nie yang nadwa sakit hati gler dengan someone nie .aduhh la sakit hati yang teramat sangat .p nadwa sabar jah .malas nak besar kess agypun nadwa dah dapat kepastian daripada yang dia cakap kat nadwa .semuanya tak betul ! ! (gerey) .nadwa serow nak wat jahat jah dengan orang .wat baik naik palow .ginie arh nasio wat tak sedar diuntung ! ! biar la nadwa sabar lagi .okkkrr jah ! hope bahagia arh bab nipu nadwa nak suruh nadwa jeles .tak jeles seket habuk ehhh . .mula-mula lagi nadwa tak cyoe .:P .Btw nadwa sayang la insan tuh biarpun ur wat sakit hati nadwa . .HOPE BERUBAH LA PAHNIE . .aminnn ~


(kalu sapesape terasa nadwa minx maaf sangatsangat .nadwa hilang sabar dah seket etep !)
AZAM TAHUN BARU !

- belajar bersungguh-sungguh . SPM terrr ~
- solat lima waktu cukup .insyaallah ~
- taknak main-main 
- gewe tohok tepi pah exam ktow amek mula .hahaha:D
- hormat ibu n abah .dengar nsihat mereka !cewahhh :)
- fokus time cikgu ngajar .tak mikir kot lain .
- tak paham tanya cikgu .selama nie malu ~ .malu bertanya  
  sesat jalan .
- telefon tohok jauh juga !:)
- fesbuk ? online sekali sekalow . .huhuhu :)
- selalu bice dengan saen sal study .ngumpat kade2 .            
  hahaha:)
- ikut peraturan sekolah .ceeeeceyyy:)
- banyak lagi la tapi takdea nak mikir .heee :)

#to be continue#


                                                * pukul10.13pm (26.11.2011)

Thursday, 24 November 2011

 NADWA kembali . .   


      akhirnya dapat juga updated blog nie kadang-kadang .hee:) .tQ abah .mesti abah paham yang anaknya puah cuti-cuti nie .hee:) .eh ,kawan-kawan aku dah dapat fon balik .huhuhu .seronok2 !:) .mybe ada hikmah disebalik semua nie kan ?aku malas dah caroe kow benda lain dalam fikiran aku only SPM next year .cewahhhhh :P .korang doakan aku erkk lakow .aku nak bagi semua yang mengharapkan kejayaan aku lonie rasa bangga dengan aku , k la setakat nie jea coretan aku kali nie .next year lak erkk .aku nak layan fesbuk luw .bye2 .

Tuesday, 15 November 2011

befday gurlz . .


hari nie 15.11.2011 befday kawan baik aku ,bella . .heee :) .


HAPPY BEFDAY SAYANGKU ! !<3 <3 .hope mu epy n chat sopmow .good luck 4 your SPM next year erkk . .kite samasama berjuang .:) .i will pray 2 u dear . .sep ktow BOLEH ! !sory la .aku tak dapat nak bagi hadiah kow mu .tadop duit yunk .hee :) .mmmuuuuuuahhhhh kiss untuk kamoo . .special nih !:P .hope persahabatan kita akan kekal buat selama-lamanya . .sayang ketatketat kow mu NUR SYAMSYAMBILA . .



                                              nie la BEFDAY GURLZ ! !

Monday, 14 November 2011



 percutian dalam cuti . .


  jom-jom sapa nak ikut aku pergi bercuti dalam cuti nie . .pasti anda tidak membuang waktu kalau anda mengikuti percutian yang aku tawarkan nie .hahahaha;D . .aku syorkan kepada student kelas 4sn bitara ,4sn1 ,4sn2 (kelas aku tuh !:) dan 4 akaun SMK LONG GAFAR jea .huhuhuhu . .orang lain bukak sekolah 3 .1 .2012 tapi kita 2 minggu sebelum tuh kita dah sekolah lowww . .semangat nak amek SPM katakan !sep ktow kasi gempak result SPM next year erkk lakow . .come nama percutian kita nie . .GOLDEN HOLIDAY ! !tempat kelas kat bangunan inovatif . .tarikh ?ummm bila eh ,tak ingat .nanti aku kasi jadual dia erkk .heee :) .kalau korang ada percutian lain dengan family kow?saen kow ?tok daro kow ?sepupu sepipat kow ?pergi awal -awal la . .jangan tak mari pulok percutian yang sekolah kita wat nie . .menarik + best + sedap ! ! :P .














                                                     #TENGOK DAN TENUNG#


                                                                          hahahahaha:D
  kamarku . syurgaku  


  aku baru siap menghias dan mengemas bilikku yang selama nie aku tak carow .heee :) .tadop masa derr ~ . .nie baru ada masa . .bilik aku simple jea .tak seindah orang lain tapi aku dah bersyukur dapat bilik sendiri daripada tadop or share ngan orang lain kan ? :) .sekarang aku baru siap hias meja belajar baru .seluruh bilik belum lagi .lazy lagi getep lonie .huhuhuhu :P . .nak tengok kea meja belajar aku ?nanti aku tunjuk erkk . .heee :) .persiapan untuk tahun depan nie lowww . .semangat nak amek SPM ! !:) 








                                                                                          pandangan jauh ! !




                                                                                       pandangan dekat ! !




                                                               pandangan depan ! !

Sunday, 13 November 2011

  RESULT FINAL EXAM ! !


   dalam minggu last sekolah nie .aku nak mari straight ,if kawan2 taknak attend .lantak korang la .huhuhu:) . .aku borinx dop rumah tahu .tak tahu nak wat gpoe ?tidur jah .tadop benda lain nak buat . .dop kat sekolah .boleh juga aku habiskan masa aku dengan kawan2 .hilang sikit sedih yang aku alami sekarang . .(sapesape yang memahami aku,tQ=) . .dan dapat juga aku tahu markah exam aku .hope meningkat la dari dulu .aku nak tahu cepat2 bab aku dah terlalu rindukan c3 aku tuh !kalu takleh A pun biar meningkat la markah bab markah aku nie TOV aku next year . .aku dah usaha sehabis baik . .kalu ada G pun .tak lain tak bukan mestilah ADDMATH !heee :) .subjek nie membunuh aku betul .ganoe la nak boleh lulus erkk ?bagi tips seket . .tapi aku suka belajar ADDMATH tahu .time cikgu bagi latihan .aku boleh buat tapi time exam .giler tak tahu nak jawab gapoe ?dop berpaling2 kat kawan2 la .kawan2 pun ngek cam aku juga .hahaha;D . .n kami amek keputusan hantar dengan kertas kosong !:) .tak nak bagi dakwat pen cikgu habis lowww .:P .subjek lain takleh buat juga tapi berdakwat la biar seket . .kalu ada rezeki boleh markah . .berserah kepadaNYA ! .nanti aku dah dapat result . .aku kongsi dengan korang erkk .sak bimbey (ayat ehem2 aku tuh) . .k la nie jea coletah aku hari nie . .korang jaga diri baik2 erkk . .hope epy alwys . .nadwa chowwwww luwwwww . .bai-bai  
  tQ cik epal or aliya yang dah bantu aku buat blog nie . .nanti aku nak suruh mu ajar lagi erkk .heee:) . .maju sep ktow lonie . .ngek !:) . .kalu aku nak minta tolong mu lagi .mu tolong erkk .aku tahu mu sayang aku bab tuh ,mu wat .hahaha;D .Perasan !:) . .

#sayangmuketatketat#




adik - beradikku . .


 nie picture adik -beradikku . .nadzreen ,nadzlynn n nadwa . .ada sorew lagi adik ketigaku nadziela .dia tak suka sangat amek gambar nie . .pemalu la katakan .(nanti nak amek pic curi ) heee:)) .come tak nama kami yang ibu n abah letak mesti NAD kat depan . .huhuhuhu . .nama aku jah pendek .biasa la zaman tak moden lagi time aku lahir tuh  . .heee:) . .gambar nie masa kami sekeluarga ikut rombongan sekolah abah SK PERINGAT pergi cameron highland . .hadiah befday aku tahun nih !:P . .walaupun kami kurang rapat tapi ada time kami satu kepala tapi payah la . .Btw sebagai kakak yang sulung .aku mesti jaga adik2 nanti . .luf u all . .hope nanti besar kiteorang tak gaduh cam sekarang la . .tak macet la katakan !semua benda nak berebut .aduhh la ~ .adik2 . .♥ ♥



nie la pic adk aku 2 .nadziela .sory cik ,kakak wat masuk pic nie . .dekpon xse amek pic sangat .padam muka !:P . .btw come la awak !hahaha;D (ayat ngayim )

Saturday, 12 November 2011

Aku takkan lelah menunggu
Hingga waktu ajal menjemputku
Takkan pernah ada sesalku untuk menunggumu
Aku harus tetap menunggu
Hingga nanti aku berbaring
Sampai mati aku akan tetap menunggumu
Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku berikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu
Ku ingin kau tahu tentang perasaanku
Ku ingin kau tahu besar cinta padamu
Ingin ku berikan sisa waktuku
Dan sisa umurku sampai mati
Aku harus tetap menunggu
Hingga nanti aku berbaring
Sampai mati aku akan tetap akan tetap menunggumu
Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku berikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu
Ku ingin kau tahu tentang perasaanku
Ku ingin kau tahu besar cinta padamu
Ingin ku berikan sisa waktuku
Dan sisa umurku
Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku berikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu
Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku berikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu
Ku ingin kau tahu tentang perasaanku
Ku ingin kau tahu besar cinta padamu
Ingin ku berikan sisa waktuku
Dan sisa umurku sampai mati

#tentang perasaanku#
     nak citer gpoe eh pulok ?aduh la .idea tak mari lagi nie . .kalow banyak ctoe dale palow otot nie .heee:) .hooomm meh nadwa citer sal nadwa kene g tuisyen la nanti cuti nie .persiapan nak amek spm lah katakan .huhuhu .semangat2 !sedar diri weh nak amek periksow hok paling besar kali tapi tak berubah2 juga ,aduhh la .malas sopmow mari ,takleh kow g jauh2 .serabut la . .ngeeehhhh . .tadi ibu suruh abah g tanya kat tuisyen SURIA NL esok .ada lagi kosong untuk kelas intensif nie ?dia nak hantar aq n adik aq yang akan amk PMR juga next year .fuuhhh dua2 exam tahun dpe .tobak tak jalan !sabar2 pah exam ktoe g jale arh . .tak sabar berasow . .heeee :)) . .banyak plan nie pah SPM  nak qada wat lonie takleh wat pahnie boleh dah la !hahahaha . .


#kasigempakresultspmbeb# 


don't study HARD but study SMART . . .

    mybe next year takleh paka dah baju ko nie . .boleh sipe dale almari wat sakow .heee:)) .
kalu korang nak tahu .nanti koloh long jadi SMU LONG GAFAR . .baju ko ana muslimah beb . .fuhh mesti come jetak aq n len2 pahnie .sep kite badi suka la pahnie erkk lakow . .huhuhu:)) .bakpoe la cikgu tukar tahun depe?tahun 1 lagi la cg bab sep saya tadop dah !hahaha;D . .loh kow adk2 arh paka .saya tak gamok nak paka ,takut ore tukar ngan budak koloh arab jah . .tudung labuh dah .aduh la ~ .

#terpaksa dan dipaksa pakai jea la#

rindu jetak !


my c3 rindu kmoo sangatsangat .huwaaaaaaaaaaaaaa:(( .bloe nak boleh nie??dah seminggu lebih kite pisah . .
nak tiok . .lamoe tak tekey benda nie . .rindu nak posing ,dengar lagu ,text ngan saen2 .:(((((((( . .
hope aq boleh dalam terdekat nie .doakan lakow erkk .aminn ~

kenangan terindah bersama . .

    
    nie gambar masa kiteorang dinner asrama tahun lepas kat hotel raudah kat kb . .nie kat dalam aspuri dah .takdan nak amek kat hotel .hee:) . .jagok2 dop kiteorang ?:P . .nie la kawan2 yang memahami aq selama nie .aq syg sep mu gler2 . .mujur tak gler jah .hahahaha;D . .sekali saen .saen pah bloe2 . .aq doakan sep kite akan berjaya dalam hidup . .nanti besar sep kite wat renion(betul tak tahu eja,salah sory) .wat kt hotel mewah eh .bowok arh tok laki 2 .candle light dinner !anak2 tinggal rumah .haha .kacau line .ding .dingg . .benar aq nak oyap .aq rindu sep mu !!!!rindu sangatsangat .bila la nk kumpul mcm dulu erkk .hhmmmm:( 
      fuuhhh penat betul updated blog nie erkk .hee:) . .p sedap low . .sape2 tadop blog ,try wat .tobak jadi kacix !hahahaah;D . .(promote seket) . .wat hile puah etep nie . .dop ngadap fesbuk jah sopmow !:) . .sekali sekalo tukar citarasa etep .main blog bele2 layan lagu .fuhhhhh best jetak . .nak tahu nadwa dengar lagu gpoe nie ?lagu kisah dongeng -stacy !hee .best sgt2 lagu nie . .tak cyoe dengar arhhh . .tak dengar buah ore weh . .ngeh~

Tiga dara meletup !


 qima .joe nama samaran jah 2 ,nama bena dayah .huhuhu:) ,mine  . .pic nie masa pergi raya umh mine raya hari 2 . .kami meme minat posing kalu korang nak tahu . .everywhere n everytime kami posing !hee:) . .takdea sape yang boleh halang kami . .halang la halang boleh make sound la .hahaha;D .debe dop ?joe yang pakai baju pink sama la ngan aq pindah juga .p ur pindah teknik pasir mas .mine n qima still chengal lagi . .bunyi2 mine bakal ketua aspuri low tahun depe .hebat kea tuh .jge main2 . .Btw sayang sep mu banyakbanyak !mmmuahh .mmmuuahhh .mmmuuaahhh .xpow tinoe .ngok !:P

emyAriyna mustapha . .

 nie emy . .come dop ur?mesti come jetak .apalah aku tanya soklan gtoo .hahahaha:D . .dulu aku sekolah kali ngan ur form1 until form3 kat smk kampong chengal .masa form1 ,aku tak rapat lagi ngan ur . .kecep pun tak .hee:) . .masa form2 .aku slow2 kenal ur .ur satu dorm ngan aku with ema getep !kami tiga ore meme sep gege dale dorm . .gege sopmow tambah2 ema . .aku tak tahu lak emy nie sumbax juga orangnya bab tengok ur lemah -lembut gtoo etep .ngeh ~ .aq suka kongsi citer ngan ur .ur memahami aq . .tapi ur seorang yang perahsia seket .kalu nak tahu citer gpoe2 sal ur . kite kene korek sendiri berhad la nk tunggu ur citer .hmmm lambat la lagi . .now !aq dan ur dah berpisah . .ur pindah kL ikut family . .p kteorang still contct n kongsi cter .ur bdop manja kalu nak tahu gax !:P . .kalu ur balik kelate umah nenek ur raya kow?cuti kow?. .kami akan
jupoe .tapi raya haji nie .ur balik tapi aq tak jupoe ur .sedih sgt2 :(( .sabar jea la .wait ur balik mula la pulok . .aduhh la ~ .aku sayang mu jetak emy . .pah mati aku rindumuu . . .


 nie pic aq dengan emy msow kiteorang jupe ary 2  .posing kat taman tengku anis . .hee:)


nie pic masa raya aidilfitri ary 2 . .sama tinggi jea aq n ur .sama kecik2 .heee:)
WELCOME TO MY BLOG ,

BLOG ASLI KEPUNYAAN NURRUL NADWA BINTI MOHD YUSOF , *terima kasih sebab sudi melawat blog ini , hehehe :)

P/S SORRY TAK CANTIK MACAM BLOG KORANG >.<